Header Ads

Sen Anlat Karadeniz Dizi Oyuncuları ATV

ATV yeni bir dizi ile seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Usta yönetmen ve senarist Osman Sınav tarafından hayata geçirilecek projede cast çalışmaları devam ediyor. Karadenizin yaylalarında çekilecek olan filmin çekimleri ağustos ayında başlayacak.

Deli Yürek, Kızıl Elma, Sakarya Fırat, Kurtlar Vadisi, Ekmek Teknesi ve birçok film ve dizinin yönetmeni olan Osman Sınav bu sezon Feda ve Yalaza gibi projeleri de yönetecek. Yönettiği film ve dizilerle adından övgüyle söz ettiren başarılı yönetmen bu projesini de ATV ekranlarında izleyeceğiz. Trabzon ve yaylalarının doğal güzelliklerini de ekranlara getirecek olan dizi Sen Anlat Karadeniz yeni sezonda ekranlara gelecek.

Ocak ayında yapılan kısa film yarışmasında 1. olan filmdeki ”Cemil Çoruhlu ve Sinan Tolun yakında başlayacak karadeniz projemizde stajlarını yapacaklar. Başarılı olurlarsa profesyonel ekibimizde kendilerine yer vereceğiz. Umut ediyorum ki başarılı olacaklardır. Dönem başında vermiş olduğum sözü bu şekilde yerine getiriyorum. “Sen anlat” adlı karadeniz projesinde karadeniz insanının tutkusunu ve aşkını anlatacağız,” diye açıklamalarda bulunmuştu. Sinegraf senaryo grubunun kaleme aldığı Sen Anlat Karadeniz olarak ismi netleşen dizide oyuncu kadrosu ve yayın tarihi henüz netleşmedi. İlerleyen günlerde bu konuyla alakalı bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Burcu Binici
Ulaş Tuna Astepe
İrem Helvacıoğlu
Öykü Gürman
Aydan Burhan
Serdar Yeğin

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.