Header Ads

Hıçkırız Dizisi Oyuncuları ve Konusu Kanal D

Kanal D de yayınlanacak olan Hıçkırık dizisinin başlamasına artık sayılı günler kaldı. Yeni yılın ilk aylarında yayına başlaması beklenen Hıçkırık dizinin yapımcılığını Birsel Film üstleniyor. Senaryosunu Redife Zerener ile Gökhan Korkusuz’un yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Fırat Gürsoy bulunuyor.

Hıçkırık Dizisin Konusu : Küçük yaşta annesini kaybedeb ve çocukluğu yetimhanede geçen Kenan’ı İstanbul’un en zengin adamlarından Azmi Karaoğlu sahiplenir. Kenan’ı yetimhaneden alan Karaoğlu yaşadığı konağa yerleştirir. Kenan burada Azmi Bey’in kızı Nalan ile birlikte büyür. 15 yıl birlikte büyüyen Kenan ve Nalan birbirlerinin en yakın arkadaşı ve sırdaşı olmuştur.

Fakt bu arkadaşlık zamanla büyük bir aşka dönüşecektir. 20 li yaşlarına basan gençler aşklarını birbirlerine itiraf etmekten çekinirken konağa doktor olarak gelen İlhami ikisininde hayatını alt üst edecektir.

Hıçkırık Dizisi Ne Zaman Başlıyor ? Hıçkırık Yayın Tarihi Belli Oldu

Adını Sen Koy dizisini de çeken Sevgi Birsel Kanal D’nin gündüz kuşağı için Hıçkırık isimli diziyi çekecek. 10 yıldır üzerinde çalışılan bir iş olarak belirtilen dizinin çok geç kalınmış bir proje olduğu söylendi. Hıçkırık dizinde Arda Hacıoğlu , Sezgi Sena Akay , Nurseli İdiz , Selçuk Özer gibi isimler başrolu paylaşacak.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.